Pazartesi, Aralık 18, 2006

kirli beyaz sıvalı duvarlar, geniz yakıcı ecza kokusu, her odada ayrı bi hayat öyküsü. basit bi soğukalgınlığı sandığımız şey için daha ne kadar orada tutacaklar seni.

6 yorum:

nu'n dedi ki...

iyileri neden hasta eder peki oralar?

Adsız dedi ki...

:(((
geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmesi dileğiyle...

Nilgun dedi ki...

Gecmis olsun da ????????? Kime ne oldu???

hephercokhic dedi ki...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sevgili yirgünüm. görümcen hasta. perşembeden beri orda ve ne zaman taburcu olacağı konusunda bilgi vermiyorlar. üst solunum yolları tıkalıymış. şeker,kalp,guatr v.b. hastalıklar yanında nur topu gibi yüksek tansiyonumuz oldu. değerleri kontrol altına almaya çalışıyorlarmış. tabi hastalık ve leblebi misali yutulan haplar üresini de yükseltmiş. Öyle işte. bekliyoruz neticeyi.

Nilgun dedi ki...

Persembeden beri 1 hafta olmus,iyiki teknolojiyi kullanabiliyoruz.Bu uzak mesafeye tekno ne yapsin! Bak biraz ara verdim telefonlara hic haberim olmadi, canim ya cok uzuldum.Maalesef hastaliklar digerlerine gebe, haplar kimyasal maddelerle dolu vucudun butun dengelerini bozabiliyo ve bizler caresiz tip ilerledimi yoksa bazi guclerin kontrolu altinda mi diye dusunuyorum bazen, yoksa dedigim gibi denge bozulmaya gorsun mu? Bak soyle Semra sultana cabuk iyilessin bayram var yilbasi var.

uNut dedi ki...

geçmiş olsun yahu.............:S..acil şifalar...............................