Pazartesi, Haziran 26, 2006

evet sayın okurlar
ben yazıyom siz okuyonuz ne güzel valla yaaaa... şimdi blog nüfus sayımı yapıcam. bi nevi yoklama. valla eksik çıkaarsanız yok yazar, yıl sonunda da bırakırım devamsızlıktan ona göre. evet göz değdiren sayımına hoş geldiniz. şimdi yorum kutucuğunu tıklayıp numaranızı ya da takma adınızı bırakabilirsiniz. tabi gerçek adını verenlere de kapımız sonuna kadar açık. hadi okur sayıma:)

20 yorum:

nu'n dedi ki...

:)))
-1- yuse
-burdaaaaaa!!! hepsiciniii okudum, ezber ettim ve hatta çoğunun giriş - gelişme - sonuç bölümlerine dahil oldum örtmeniiimmmm:)))

hephercokhic dedi ki...

aferin kızım 10

nu'n dedi ki...

örtmenim örtmenim sebel de okuyo ben biliyom ama şincik gelemiycek napcaz???

hephercokhic dedi ki...

yok yazcaz aaaaaa herkese böyle tölerans gösteremem ki...

nu'n dedi ki...

ama örtmeniiiiiiiimmmmm!!!! lütfeeeeeeennnnnnn!!!!

Adsız dedi ki...

Adacıım, bana bugüne kadar hiç pörtleyememiş yayvaşık örenci kıvamını yaşattığın için acayip şükran şeyttiriyom...

allaa razı olsun :)))

Adsız dedi ki...

füscan; bu sefil ofis faresinin takati, dermanı kalmamıştır! artık nefes almakta zorlanmaktadır! bunları buraya neden mi yazmaktadır? aslında kendisi de bilmemektedir. çünkü yuse'nin benlik yönetimi karanlık güclerce devrilmiş, kutuplardan basık ekvatordan şişkince bir türkücünün ego türküleri eşliğinde kaos hüküm sürmektedir.

uNut dedi ki...

kopya çwkmwk serpest mi...zergüzeşt hanım?

hephercokhic dedi ki...

derse girip not tutan arkadaşlarınızdan fotokopi edinmek ve onlardan çalışmak temel önerimiz olmakla birlikte, hissettirmeden çekebiliyosanız buyrun unut bey:)

Adsız dedi ki...

bu blogun en çalışkan örencisi olarak kimseciklere kopya vermiyciiim, hatta kimseciklerin yerine föye imza atmıycıııım!!!! üsgünüm arkideşler siz görmüyonuz ama füs tek kaşını kaldırmış bi şekilde pis pis bakıyo şuan, korkuyom yahu!!!

nu'n dedi ki...

denişik kodadlarından da sıkıldım bu arada füscan, emektar yuzırneymime dönüyom artıkın!!!

ama itiraf et, zengin gösterdi sanki biraz...:PPP

nu'n dedi ki...

füsssss, bi ödül neyim vercen artık bana!!! çünkülüm 1000. müşteriyim!!! daa öncekilere benzemez yani, bilemiyceeemm... gerçi ödülü enözhakiki arkideşim tolgamcımlan paylaşmam gerekçek ;)nedenini biliyonnn, ki hoş yazmam da buralara:))))

Adsız dedi ki...

kamulaştıramazsan kamulaştırırlar gülüüümmm!!!!

seni burada da rahat bırakmıycam avukattt!!!!

nihahahaaaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

sizi ailecek ilgiylen izliyos. dün getirdiiiniz kaaatları imzalamamız yetmemiştir deeyyi, buraya da parnak basıyoz! ahanda depe depe kullanın.

kızzz amideee önce sen bas parnanıı, en çok parayı sen aldındıı!!

Adsız dedi ki...

canııım pederimin tereke işlerini ve imza, vekalet gibi gereksiz ayrıntıları romantik bir akşam yemeğinde konuşsak biz diyorum hani...

nu'n dedi ki...

ay ben sinir oldum bu sayıma anacım, bi cezai yaptırım olmalı sayıma katılmayanlar için. kandırıkçı gaadiiiregeşesiceler canıııımm...

nu'n dedi ki...

şifrelemek durumunda kaldım füscan, annadın umarım... zeki kadınsın sen, annarsın annarsııınn:))

nu'n dedi ki...

çoooooocuuuuğğuuummm, nursoşun bi denesii!!!! nedir bu mesaj kaygısı söle bakıyıım? meşaz da bi yere kadar ayooll!!! annatıyım mı stanleycan hikayesini bu arada hıı? çemkirme bakıyııım ablayaa, bütün kirli çamaşırlarını bilüyoruummm!!!

hephercokhic dedi ki...

sevgili oğlum ökkeş dikkatini çektiyse hain ve evlat sıfatlarından sıyırdım seni. ben sosyal içerikli mesaj olayını bu alemde icra etme niyetinde değilim. o yüzden hiç bi yazımda sosyal içerik arama gibi bi kaygıyla vaktini boşa harcama. sosyal içerik kaygısı taşıyan bi sürü yurdum insanı hatta yurtdışım insanı mevcut. zaten onlarda bu blog olayına girp, çok kıymetli vakitlerini bu işe harcamayıp, biribirnin kuyusunu nası kazarım. en parlak fikir benimdr diye nası inandırırım ve hatta onun bunun fikrini kendime nası mal ederimle vakit geçridkleri için, hayatlarında yazmaya değer küçük mutlu anlara sahip olamadan, insan olamadan bu düünya dan göçmektedirler. ben zaamnında yeterince sosyal içerik peşinde koşarak ve hatta senin ssosyal içerik olarak değerlendirmeyeceğim basit ama hayatın tam içinde olduğu için çok çok sosyal içerik taşıyan eylem ve söylemlerle, pratik yaşantımı mesaj kaygısı taşımayan ama sosyal içerikli olduğuna inandığım ve çok da memnun olduğum bir tarzda devam ettirmekten hoşnutum. bu boş, sıradan , vasıfsız ama huzurlu ve mutlu hayatımdan keyif almaktayım. vermek istediğin tüm sosyal mesajlara açığım ama benden böyle bi beklenti içinde olmamanı tavsiye eder, beni ve diğer benim gibi olanları, kendi küçük burjuva dünyalarında yalnız bırakmanı dilerim. iyi sosyal içerikli faaliyetler dileğiyle.

nu'n dedi ki...

füsçüm be, ne uğraşıyon ki kızan bunnar daaa:)))nerden annasın bakla sofa mutluluğu... sokakta düşüp dizini kanattığı bilem olmamıştır bizimkinin hele!!! ayrıca zaman bizim kime ne? istediği kadar versin benim çoooocuuum en afillisinden mesajını arpa sulu, arpa sulu:))))